Târg de cadouri la Fayette, în Palas Mall

În perioada 17 -23 decembrie 2014, orele 10:00 – 22:00, Fayette Târguri și Palas Mall Iași vă invită la cel mai bogat și căutat târg de cadouri de Crăciun!

Târgul organizat sub egida Fayette vă face să descoperiți Crăciunul într-un mod special! Nu poate fi altfel decât “de poveste”. Aici veți simți mai bine ca oriunde, atmosfera sărbătorilor vizitând standurile frumos împodobite cu cele mai deosebite cadouri lucrate manual.

De la standurile maeștrilor artiști handmade veți putea cumpăra produse de artizanat, suveniruri și felicitări, jucării realizate manual, bijuterii lucrate prin cele mai neîntalnite tehnici, casete de bijuterii, tablouri din discuri de vinil, gravură pe sticlă, decorațiuni quilling, origami și oshibana, precum și multe alte surprize.

Anul acesta atmosfera de la târgul Fayette este una fermecată, cu spiriduși tricotați și accesorii de îmbrăcăminte pentru copii, precum și cu rochii, pălării și mănuși baroque pentru doamne pretențioase. Dacă mai aveți notat ceva pe lista de cadouri, puteți să vizitați standurile noastre și veți fi surprinși ce bogăție se regăsește între creațiile handmade ale artiștilor care s-au întrecut cu mic cu mare la târgul nostru.

Veți întâlni zeci de creații în tematica de iarnă. Nu am uitat nici produsele tradiționale care fac să ne simțim la gura sobei lui Creangă.

Sculpturi în lemn, precum și accesorii din piele naturală, papioane din piele de șarpe și crocodil, decorate cu accesorii din cristale swarovski, argint și aur, vor încânta orice cumpărător și vor bucura orice primitor.

De asemenea, sunteți așteptați la o întrecere de globuri dintre cele mai deosebite realizate manual din materiale textile, decorate cu sticlă pictată, ceramică, pietre semiprețioase, semințe, cristale swarovski, mărgele, piele și alte idei originale.

Sursă foto: facebook.com/fayette.targuri

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

16 − six =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.