Târgul de Crăciun din Iaşi, editia a III-a

Consiliul Judeţean Iaşi va organiza a treia ediţie a Târgului de Crăciun din Iaşi. Evenimentul va avea loc în perioada 12-23 decembrie 2014, în parcarea Complexului Comercial Era Shopping Park – Şoseaua Păcurari, nr. 121.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu SC Ermes Holding SRL, Camera Agricolă Judeţeană Iaşi şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi.

Am reuşit să evit votul <<împotrivă>> al majorităţii PSD şi vom avea un târg de Crăciun. Evenimentul nu va avea loc pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt sau într-o altă zonă în care se poate ajunge uşor, cum mi-aş fi dorit, din cauză că Primăria Iaşi nu ne-a dat autorizaţie în acest sens. În opinia mea acest lucru este abuziv, mai ales că am depus cerere încă din luna ianuarie a acestui an. Îmi este foarte clar că nu vom primi autorizaţie nici până la Crăciun. Astfel încât am găsit colaborarea unui privat. Vom organiza Târgul de Crăciun, cu toate căsuţele şi cu toţi producătorii ieşeni de produse tradiţionale, în parcarea mare a Complexului Carrefour Era, de la ieşirea din Păcurari. Mă bucur că astfel putem oferi o soluţie ieşenilor care îşi doreau produse tradiţionale, naturale, pe masa de Crăciun”, a declarat dl. Cristian ADOMNIŢEI, Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

În cadrul Târgului, ieşenii şi nu numai, vor putea achiziţiona decoraţiuni, cadouri, mâncare şi băuturi calde sau preparate tradiţionale realizate de micii producători. De asemenea, Consiliul Judeţean Iaşi va organiza, cu sprijinul Şcolii Populare de Arte „Titel Popovici”, Teatrului pentru Copii şi Tineret „Luceafărul”, Filarmonicii „Moldova” Iaşi şi Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, un program artistic specific Sărbătorilor de Iarnă, în fiecare seară din cele două weekend-uri, respectiv 12,13, 14, 19, 20 şi 21 decembrie 2014.

Sursă foto: ioanabudeanu.com

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 16 =

On Key

Citeste si

Ce cred pisicile despre noi?

Estimările arată că pisicile sunt preferatele oamenilor atunci când vine vorba despre alegerea unui animal de companie, fiind de 3 ori mai multe decât cățeii.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.