Palas este gazda Young Deisgners Exhibition

Romanian Design Week este un eveniment organizat in fiecare an care promoveaza designul romanesc, primul proiect dedicat in intregime acestei activitati. Sunt asteptati atat designeri profesionesti, cat si amatori sau persoane care nu au contact direct cu domeniul.

La Palas Mall vor putea fi vazute peste 90 de lucrari de arhitectura, urbanism, proiecte de design de produs sau fashio, in cadrul expozitiei Young Designers Week. Realizatorii obiectelor sunt studentii de la facultatile de profil din tara si au mai fost prezentat la Bucuresti in cadrul Romanian Design Week,

Dupa Cluj, expozitia ajunge si in Iasi, unde va ramane intre 10 si 14 septembrie, in zona Hervis Sports. Urmatorul oras vizitat este Timisoara.

Young Design Week are ca parteneri cele mai importante unitati de invatamant superior din Romania, printre carecare Facultatea de Arte Vizuale si Design din cadrul Universitatii de Arte „George Enescu” (Iasi), Facultatea de Arhitectura „GM Cantacuzino” din cadrul Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” (Iasi), Facultatea de Arhitectura „Ion Mincu” (Bucuresti), Facultatea de Arte Decorative si Design din cadrul UNARTE (Bucuresti), Facultatea de Design – Universitatea „Aurel Vlaicu” (Arad), Facultatea de Arte Decorative si Design din cadrul Universitatii de Arta si Design (Cluj-Napoca) si Facultatea de Arhitectura din cadrul Universitatii Politehnice (Timisoara).

Sursa foto: www.wall-street.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Vine sesiunea: faceti sex!

Sesiunea este o perioada stresanta, cu o multime de restrictii,  schimbari de program si sacrificii pe care le facem pentru a reusi sa luam toate

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.