Grupuri de suport pentru studenţii de la UAIC

Asociația Psiterra organizează marți, 26 aprilie, prima întâlnire din cadrul grupului de suport destinat studenților de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Concentrat pe tema „Eu și Corpul meu”, grupul va fi facilitat de conf.univ.dr. Ovidiu Gavrilovici, de la Facultatea de Psihologie şi Ştiinte ale Educaţiei şi va fi asistat de terapeuţi voluntari de la Asociaţia Psiterra şi de masteranzi stagiari de la programele de psihoterapie ale facultăţii.

Înscrierile în grupurile formate din 6-15 participanţi se vor face online. În cazul în care vor fi prea mulţi candidaţi înregistraţi, aceştia vor fi anunţaţi dacă sunt trecuţi pe lista de rezerve sau vor face parte dintr-un al doilea grup.

Participarea la acest program este voluntară și este oferită gratuit. Participanţii vor completa un formular de consimţământ informat la începutul primei întâlniri.

Următoarele două întâlniri vor avea loc pe 11 și 18 mai. Toate întâlnirile se desfășoară în intervalul 18.00-19.30.

Înregistrarea în program se va face la adresa: https://docs.google.com/forms/d/1hzpts3095ee38djHFeDZ2OA_OEwvpUnX-QpSNROtHk0/viewform?ths=true&edit_requested=true

Despre locaţia în care se vor desfăşura întâlnirile, studenţii înregistraţi vor fi anunţaţi prin email.

Pentru alte detalii puteţi contacta Asociaţia Psiterra la adresa: [email protected].

Sursa: 360.uaic.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × 1 =

On Key

Citeste si

Learning by doing cu Micro Gear

Echipa Voluntar.ro împreună cu Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii (A.P.E.C) va organiza în decursul Săptămânii Altfel (18-22 aprilie 2016) o serie de cursuri interdisciplinare de

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.